"Creativity is intelligence having fun." - Albert Einstein“Creativity is intelligence having fun.”
– Albert Einstein
Sorry love, we're loading stuff...
REC 00:00:00 0000-00-00 ISO 200 F 2.7 4K 25 FPS

Branding

Megapixel
Varumärkesbyrå

Vill du vara effektiv i ditt varumärkesarbete och arbeta med experter som är precis rätt för uppgiften, utan att oroa dig för onödig overhead? Då är Megapixels varumärkesbyrå rätt partner för projektet. Vi handplockar kompetens med domänkunskap efter behov och skräddarsyr upplägg för att maximera output inom ramen för din budget.

Varumärkesbyrå

Varumärkes-strategi och varumärkes-utveckling

Din externa marknadsavdelning med agil setup

Vi finns tillgängliga i hela processen från vitt papper till välkänt varumärke. Vanligast är att det finns en varumärkesplattform att stå på idag men som behöver lyftas för att möta konsumenternas förväntan och attrahera nya målgrupper. Megapixel hjälper dig med strategi och utvecklingsarbetet både löpande och på projektbasis.

Megapixel Group.

Vi är mer än en varumärkesbyrå


Varumärkesbyggnation

Varumärkesbyggnation

Vi hjälper dina medarbetare med hur de ska upprätthålla varumärkesarbetet i allt de gör på jobbet.

Extern kommunikation

Extern kommunikation

Vi har kunskapen att utföra omvärldsbevakning, analyser, kommunikationsplanering, marknadsundersökningar och färdigställa strategi.

Intern kommunikation

Intern kommunikation

Presentationsmaterial till din keynote, film till din konferens, pitchmaterial eller kommunikation vid kris eller annan situation som behöver kommuniceras med omsorg.

Research

Research

Konkurrensanalyser, info om potential i olika kanaler eller varumärkeskännedom. Vi ser till att du har empiriskt underlag och fakta inför dina stora beslut.

Varumärkesstrategi

Varumärkesstrategi

Strategier för hela ditt varumärke eller varumärkesgrupper och kategorier inför nystart, lanseringar, förnyelse eller liknande scenario.

Innovation

Innovation

Projekt som aldrig tidigare har genomförts och som har högt PR värde. Vi finns tillgängliga i processen genom kreation till innovation.

Design

Design

Grafisk profil, grafisk manual, förpackningsdesign, annonser och allt annat du kan tänkas behöva för att hålla ditt stilgrepp genom hela ditt varumärke.

Aktivering

Aktivering

PR, event och content. Vi producerar rörligt och stillbild för alla medier och ser till att fastställa och följa upp viktiga KPIer.

 

Referenser.

Exempel på arbete vi gjort

Begär offert.

Beskriv enligt bästa förmåga vad du vill ha hjälp med

    Megapixel
    Varumärkesbyrå
    Letar du efter jobb eller uppdrag? Ansök här:
    https://goo.gl/forms/PEv5588feJgwaSxA2