Paradox Interactive + Indy Neidell = SANT

Nedan kan ni se ett av resultaten från vårt senaste samarbete tillsammans med Indy Neidell och Paradox Interactive. Samarbetet syftat att lansera den tredje stora expansionen för Hearts of Iron IV: La Résistance. Vad skulle ha hänt om fransmännen hade beslutat sig för att involvera sig i det spanska inbördeskriget? Indy tror att det skulle resultera i ett franskt inbördeskrig.

Indy Neidell med kollegor driver sedan 2018 YouTube-kanalen World War Two: https://www.youtube.com/channel/UCP1AejCL4DA7jYkZAELRhHQ/featured.

Kanalen dyker in i historien till ett av de mest förödande krig i mänsklig historia. Teamet av hängivna historiker täcker händelserna i andra världskriget vecka efter vecka i realtid. Dessutom tar dem en djupgående titt på kriget mot mänskligheten, nyckelpersoner i alla läger, militär hårdvara, påverkan på kultur, militära strategier och livet på hemmafronterna eller under ockupationen. Kanalen har fått miljontals visningar och uppskattas världen över.

Många av fansen delar samma entusiasm till Paradox Interactives strategispel Hearts of Iron IV: https://www.heartsofiron4.com/. I spelet har du möjlighet att skapa din egna alternativa historia. Du kan ta kontroll över vilken nation som helst under andra världskriget; den mest engagerande konflikten i världshistorien.

Fansen har länge efterfrågat detta samarbetet vilket gör det extra roligt för att fansen fått precis det de ville ha. Är du intresserad av ett kommersiellt samarbete tillsammans med Indy och hans team får du gärna kontakta oss på Megapixel så att vi kan utforska möjligheterna.