Söker du jobb?

I veckan fick jag en länk skickad till mig med något som verkligen imponerade mig. Det var en länk till det grafiska geniet Robby Leonardis CV. Robby har lagt ordentligt med tid att visualisera sin kunskap, intressen och omskrivningar. Hans hemsida http://www.rleonardi.com/interactive-resume/ låter dig i en värld liknande super mario´s scrolla igenom hans CV och läsa om hans resa genom närignslivet.

SCREEN RECORDING FRÅN ROBBY LEONARDIS HEMSIDA:

VARFÖR INTE GÖRA SOM ANTON
Vi på Megapixel tar emot stora mängder ansökningar och det är få kandidater som faktiskt lägger lite tid på sin ansökan, så den känns unik, fylld med endast relevant info och med något som sticker ut lite. När vår pixel Anton sökte sitt jobb hos oss, så va det inte tvekan om att vi ville träffa honom. Även om Antons ansökan inte kan jämföras med Robbys, så va det ingen tvekan om att Anton satt på kunskapen och den erfarenheten vi sökte efter. Det är resultatet av att lägga lite mer tid än andra kandidater på sin ansökan. Är du på jakt efter ett jobb inom produktion eller liknande jobb där du kan påvisa din kunskap visuellt så rekommenderar jag att du studerar Robby och Antons genialiska sätt att söka jobb 🙂 Lycka till med Jobbsökandet!

HEJ!

Jag såg på facebook att ni söker en post producer till Megapixel och jag tror att jag skulle passa perfekt in hos er!

Jag heter Anton Häggman och är en 28 årig regissör, klippare och grafiker från Helsingfors, Finland. Vi flyttade till Stockholm tillsammans med min sambo för knappa två månader sedan för att ta nästa steget i karriären och jobba med större och häftigare produktioner. Jag har nyss blivit klar med mitt första projekt här i Sverige (grafiker och klippare på Art89) och söker nu nya utmaningar.

INNAN JAG FORTSÄTTER VIDARE KAN NI KOLLA PÅ EN KORT INTRODUKTIONSVIDEO PÅ MIG HÄR: WWW.ANTONHAGGMAN.COM

Jag har jobbat främst inom tv-produktioner i Finland men har en brinnande ambition att jobba inom reklambranschen! Jag har också nått en viss frustration med hur långsamt tv-produktioner kan framskrida speciellt när man jobbar åt större mediebolag (i mitt fall Yle i Finland) och längtar efter ett snabbare tempo och en mera kreativ miljö, och jag tror att Megapixel kunde vara den miljön.

Jag är en glad, otroligt noggrann och ambitiös person som trivs bäst bland andra kreativa människor. Jag har väldigt bred erfarenhet av olika delar av produktioner då jag jobbat som regissör, klippare, producent och grafiker på många olika tv-program. Jag har jobbat över 5 år som klippare både för kortare (nyheter, kortfilmer) och längre (tv-serier, dokumentärer) produktioner. Det senaste jag gjorde var Från jord till bord, ett matprogram på 13 avsnitt som jag regisserade och producerade för Yle (Finska versionen av SVT). Programmet börjar sändas imorgon i Finland. Ni kan se trailern för programmet här: https://vimeo.com/149646259

Jag kommer gärna och träffar er över kopp kaffe för att berätta mera om mig själv!

Vänligen,
Anton Häggman

CV bifogad.

// ANTON HÄGGMAN / FILMMAKER / WWW.ANTONHAGGMAN.COM / +46 8 189 880


Antons CV