JLC tar hem storvinsten under Guldtuben

Jonas Fagerström, Carl Déman, Lucas Simonsson

Hampus och NourGuldtuben anordnades för första gången 2014 och blev snabbt det mest omtalade eventet bland YouTubers då det för första gången någonsin arrangerades en gala exklusiv för dessa kreativa eldsjälar. 2016 bjöd Kodjo Akolor och Kristina ’Keyyo’ Petrushina in till gala tillsammans med prisutdelare så som William Spetz, Gry Forsell, Heaton, Gunilla Persson och Molly Pettersson Hammar och artister så som Sabina Ddumba, Oscar Zia och Molly Sandén. Den traditionella pressen uppmärksammade galan i diverse morgonsoffor, nyhetsreportage, radioreportage och Tv-intervjuer. Galan blev även otroligt uppmärksammad på YouTube och engagemanget för årets gala var skyhögt då Guldtuben i år var större, lyxigare och ännu mer storslaget.

Under årets gala var det Nour El Refai och Hampus Hedström som var programledare. Nour är sedan tidigare ett bekant ansikte i svensk media, hon har bl.a. lett Melodifestivalen och är en av Sveriges framstående komiker. Hampus har i dagsläget en av Sveriges största humorkanaler på Youtube. 

Inte långt efter dörrarna öppnades till eventet och vinnarna presenterades så fick våra kära influencers ett prisregn över sig. Lucas Simonsson tog emot priser för ”Årets Instagram” och ”Årets Facebook”, men också som en del av humorgruppen JLC tillsammans med Jonas Fagerström och Carl Déman tog han hem ”Årets stjärnskott”. 

Megapixel

Vill du ta din marknadsföring till nästa nivå? Megapixels erbjudande inkluderar; Skapande av strategi för din marknadsföring med styrelse/ägare, hantering av hela eller delar av din marknadsföring på en operativ nivå, träning och hjälp för att bygga upp din interna marknadsföringsfunktion. Behöver du vår hjälp? Ring: +468189880