Finspångsbruden går till Megapixel

Finspångsbruden Agentur

Megapixel utökar sitt nätverk av influencers. Vi satte oss ner med nya tillskottet till vår influencer familj, Eleonor Léone, även känd som Finspångsbruden och ställde 11 snabba frågor. Spana in intervjun med det senaste tillskottet till Megapixels influencer familj, Finspångsbruden, Eleonor Léone.

För mer information eller intresse att arbeta med profilerna, vänligen kontakta oss på info@megapixelab.se

Manuscript

Vem är du?
Jag heter Eleonor Léone och jag kommer ifrån Finspång.

När debuterade du?
Det var väl drygt ett år sen, jag hade gjort några sådana här klipp innan och tyckte att det va lite kul. Sen så tvingade min bror mig mer eller mindre att starta en kanal för bara sådana klipp, för han tyckte det va så kul. Då kom Finspångsbruden.

Välj tre ord som beskriver dig själv bäst.
Sprallig, kreativ och pratglad.

Hur skulle du beskriva din humor?

Den är väldigt Östgötsk, småstads humor. Det är mycket igenkänning framförallt men sen är den även så här dum humor, dålig humor egentligen. Så lågt man kan komma, där tycker jag det är kul att simma.

Vad är det värsta du vet?
Det är när folk blir orättvist behandlade, då blir jag galen.

Vad är du bästa du vet?
Det bästa jag vet är att prata.

Har du någon kommentar på det här nya samarbetet med Megapixel?
Det känns skitkul faktiskt! Det känns som det var dags för mig att göra något nytt och komma ut och börja med lite andra samarbeten. Det känns som det här är en väldigt bra plattform för mig att vara på, jag tycker ni alla är as-trevliga, så det känns skitbra!

Om du skulle vara en maträtt, vad skulle du vara och varför?
Jag skulle förmodligen vara en cheeseburgare, uppenbarligen, det är ganska tydligt (pekar på sin hamburgare t-shirt). Ett för att jag inte gillar att äta hamburgare, det är ju helt katastrofalt men jag gör inte det. Jag skulle heller inte äta mig själv, så jag skulle nog vara en hamburgare.

Vad inspirerar dig?
Människor, alla jag ser, överallt. Allt som händer runtom mig hela tiden, älskar att bara betrakta och iaktta allt som händer, det är det som inspirerar mig till allting egentligen.

Om du tänker dig en pingvin som kommer in här nu med en sombrero på huvudet, vad skulle han säga och varför är han här?
Han skulle säga; You wanna dance?! Sen skulle vi köra pingvindansen. Sen skulle jag undra vem som kom på den här frågan, haha.

Vem skulle vara Sveriges sämsta statsminister?
Jag.

Vad är roligast med ditt jobb som komiker?
Att man kan vara precis som man vill, det är så himla befriande! Allt annat ska vara så perfekt hela tiden. Jag tycker mina klipp blir som bäst när jag är som fulast, osexigast och så ocharmig man kan bli, och bara vara. Det är det som är det bästa, man kan ändå ha den sidan och sen va piffig en annan dag.