Fabian Bolin ansluter till Megapixel Group

Fabian Bolin

Fabian Bolin är skådespelare, modell och även grundare till WarOnCancer.com – en social plattform med fokus på storytelling och empowerment för alla som drabbats av cancer. Visionen är att helt förändra samhällets syn på cancer samt de som kämpar mot sjukdomen. Fabian blev själv diagnostiserad med leukemi sommaren 2015 och har sedan dess skildrat sin resa i skrift samt talat på flera större internationella evenemang. Utöver Fabians medverkan i Snabba Cash-filmerna har han gjort majoriteten av sin skådespelarkarriär i London och USA. På hans CV hittar vi utbildning vid både New York Film Academy i Los Angeles samt Brian Timoney Actors’ Studio inom method acting. Just nu är hans drivkraft att visa för omvärlden att det går att leva livet fullt ut, trots att man genomgår en svår sjukdom.

”Jag tränar alla dagar i veckan, arbetar heltid med WarOnCancer samt mitt eget varumärke, och känner mig starkare både fysiskt och psykiskt än någonsin tidigare. Detta trots att jag fortfarande går på cellgiftsbehandling. Jag hoppas kunna inspirera andra att lyfta sig själva, och jag vill förena människor världen över som drabbats. I övrigt är jag mycket glad över att kunna ansluta mig till Megapixel Group och hoppas kunna komma i kontakt med företag inom hälsa, kost, mode och fitness där empowerment är ledordet för spännande samarbeten – både kortare såväl som längre.”

Instagram @fabianbolin
Facebook @fabianbolin

Med flera års erfarenhet som modell och skådespelare kan Fabian leverera en känsla och djup i alla uppdrag han tar sig an. För mer informaton och samarbetsförfrågningar, kontakta Megapixel Group AB, +46(0)8-189 880