Pixel-nätverket växer, Denise Desmond och The Mad Men Band ansluter

The Mad Men Band och Denise Desmond

Över 10 miljoner visningar i sociala medier per vecka är räckvidden på det befintliga distributionsnätverket. Just nu arbetar Megapixel aggressivt med att förvärva mediesveriges tittarfavoriter.

Vårens senaste pixel är Denise Desmond.
Denise som är bosatt i Bangkok har tränat gymnastik sedan 3 års ålder. Desmonds CV innefattar bl.a. dans, konståkning och musik. Denise är skolad av Laila Bagge och just nu är det fokus på träningen, Instagram- och YouTube-kontot samt hennes senaste film som är ett projekt som ska främja Sveriges arbete mot psykiskt näthat och mobbing.

Ytterligare 6 pixlar tågar in från The Mad Men Band. 
Dr Johnny L, Little Miss Lonely, Tex Madison, The Lonely, Mr E och Long Tall Sally. Det här är artistnamnen på Jonas Thorell, Annika Mellin, Indiana Neidell, Niklas Fornelius och Joakim Lundgren. The Mad Men Band är kända för sina perfekta 60-talscovers och 60-talsstil. Dr L och Mr E arrangerar även musiken till Lasse i Parken och Tex leder en framgångsrik serie om första världskriget på YouTube. Denise och The Mad Men Band kommer från och med idag finnas tillgängliga hos Megapixel för lämpade företag som vill arbeta med att bygga varumärke ihop med dessa influencers.

Megapixel

Vill du ta din marknadsföring till nästa nivå? Megapixels erbjudande inkluderar; Skapande av strategi för din marknadsföring med styrelse/ägare, hantering av hela eller delar av din marknadsföring på en operativ nivå, träning och hjälp för att bygga upp din interna marknadsföringsfunktion. Behöver du vår hjälp? Ring: +468189880